За нас

koleda-r

Честита Нова 2018

firmena stranica

Възможност за допълнителни доходи

Ако имате минимален опит в продажбата на кредити, застрахователни продукти или недвижими имоти,то тази оферта е за Вас. Предлагаме възможност за развитие на собствен бизнес! Компанията за финансови и консултантски услуги със запазена марка Web Broker, е в процес на изграждане на собствена търговска мрежа и отправя към всички своето предложение за франчайз партньор на територията на вашето населено място. Ние сме консултантска компания с амбициозен екип с опит на пазара на финансовото консултиране. Наши партньори са водещи не банкови финансови институции, банки, застрахователни дружества, финансови и лизингови компании, заложни къщи и др.

koleda
webbroker.bg
alocredit.com

Весели Празници!

Екипът на Уеб Брокер Ви поздравява с настъпващите коледни и новогодишни празници!
Нека здраве, благополучие и сбъднати мечти да съпътстват дните Ви през 2018 година! 
От сърце Ви желаем постигане на всичките Ви цели, късмет за Вас и близките Ви през цялата година и най – вече ежедневно да сте обградени от положителни емоции! 

Весели празници на всички и успешна и доходоносна 2018 година!

 

 Право за Франчайз

patent-webbroker

Франчайзинг

Web Broker

Търговската марка е знак (текст, изображение или комбинация от двете), който отличава определен бизнес от този на конкурентите. Само собственикът на една марка има право да я използва свободно. Всички останали могат да правят това само с неговото изрично съгласие.  Франчайзингът представлява търговска концесия — вид отношения между пазарни субекти, при които едната страна (франчайзодател) предоставя при определени условия и срещу заплащане на друга фирма, желаеща да развива същата дейност (франчайзополучател) правото да използва разработен и успешен бизнес модел в определен вид бизнес.

 

patent-barzipari

vnimanieВсички права за ползване са собственост на патентованaтa маркaБързи Пари “ и са запазени за сайта Бързи Пари!Забранено е съгласно закона копирането и кражбата на всяка лична и интелектуална собственост, независимо по какъв  начин. Бързи Пари е ПАТЕНТОВАН ПРОЕКТ и е създаден с цел да опрости и направи по лесно достъпни избрани продукти и услуги, които се предлагат посредством интернет на онлайн пазара в България. В случай, че не сте съгласни с нашите изисквания и условия за ползване на сайта, моля да прекратите ползването му веднага.